wij maken gebruik van cookies

De website van Montblanc maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Via individuele lessen en privé lessen zetten we jou op weg!

We geven standaard lessen aan groepjes van maximaal twee.
Wie dat wenst kan ook een privéles boeken.
Sowieso krijg je de volle aandacht van onze instructeur.

Boek nu uw sessie via de rode knop

SKIËN IN ROESELARE? HET KAN!

Geen verre afstanden naar een winsters oord, parking vlakbij en op veilige en gezellige wijze het skieën aanleren, dat doe je hier!

Ski- en Snowboardschool Mont Blanc Roeselare

Ontspannen, individueel en op hoog niveau les krijgen? Op korte tijd veel bijleren en beter worden? Techniek verbeteren? Uw angst overwinnen?  Dan is les volgen bij ons de ideale voorbereiding voor u. Door de intensiteit en de individuele begeleiding bent u verzekerd van het snelste en veiligste resultaat . Een gepast terrein, methodische hulpmiddelen, professionele begeleiding en onze passie zorgen voor een snelle en veilige progressie. 

Ook interessant: Skilessen - Indoor Ski - Skipiste met skirollerbaan - Indoor snowboarden - Vacatures skileraar

Techniek is prioritair!


De bewegingen kunnen langzaam en degelijk aangeleerd worden. De lesgever kan uw bewegingen van dichtbij opvolgen en snel bijsturen.

Je plan leren trekken is bij ons geen optie maar een gedegen techniek onder de knie krijgen...dat is onze doelstelling.  Elk op zijn/haar niveau en tempo.

Gedrevenheid troef!


Ik ben al 25 jaar een fanatiek skiër en snowboarder en als gediplomeerd skileraar wil ik mijn studenten tot in de puntjes begeleiden naar een goede techniek!  Elke cursist groeit hier naar eigen vermogen tot het maximum.  Oefening baart kunst!

Individuele feedback


Er wordt les gegeven aan 4 pers./uur (max. 2 personen op de rolbaan). Iedere deelnemer krijgt les volgens eigen kunnen en niveau (er wordt rekening gehouden met het niveau bij de reservatie). De les en de uitleg is steeds persoonlijk gericht.

Een coachles is volledig individueel (op afspraak) en bedraagt 30 minuten (enkel in de voormiddag).

Volg ons op instagram


Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.