Indoor ski

Lessen op jouw niveau
Indoor skiën en snowboarden
Persoonlijke begeleiding

Wanneer je op zoek bent naar een indoor ski in België, moet je zeker langskomen bij ons! Als gevestigde skischool in Roeselare, kan je bij Mont Blanc op eigen tempo leren skiën en je talenten onderhouden. Indoor skiën is de ideale manier om buiten het skiseizoen actief te blijven en je technieken niet kwijt te spelen. Wij helpen jou een nieuw niveau te bereiken!

Wil jij een les volgen op jouw niveau?

Afspraak inplannen

De beste indoor ski in België

Dankzij onze skirollerbaan kan je indoor leren skiën of nieuwe technieken onder de knie krijgen. Onze ervaren instructeurs staan dicht bij jou en kunnen al je bewegingen in het oog houden. Indoor kunnen ze snel ingrijpen bij problemen en fouten corrigeren en ski je vanaf het begin meteen correct. Dankzij indoor skilessen van onze enthousiaste en gepassioneerde lesgevers, sta je zelfzeker op je skilatten of snowboard eens je aankomt op je wintervakantiebestemming. Ski je graag maar is het al een tijdje geleden? Kom dan zeker ook langs bij onze indoor skischool. Indoor skiën is ideaal om je spieren te trainen, ook wanneer je al een gevorderd skiër of snowboarder bent. Dat is belangrijk, want zo is er veel minder kans op blessures en kan je optimaal genieten van je sportvakantie. Wil je eens kennismaken met het skiën? Dan kan je een originele indoor teambuilding of vriendenuitstap organiseren. Na een initiatieles ben je gegarandeerd overtuigd van het plezier van skiën, indoor en in de bergen!

Train je talent

Kom zeker langs bij onze indoor skipiste wanneer je meer skiplezier zoekt buiten het skiseizoen. Wij bieden graag het antwoord op de vraag aan “Waar kan ik skiën?” voor enthousiastelingen in heel West-Vlaanderen en België. Onze lessen en begeleidingen worden op maat van jouw niveau gemaakt. Zo ski je bij ons indoor ook op je eigen tempo terwijl je veel bijleert! Contacteer ons gerust bij vragen via ons contactformulier of bel naar +32 51 24 55 63 voor meer informatie over indoor skiën.

© Montblanc 2023 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.