Skilessen

Lessen op jouw niveau
Indoor skiën en snowboarden
Persoonlijke begeleiding

Tijdens onze indoor skilessen leer je alle nodige technieken om veilig op skivakantie te vertrekken. Dankzij de professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs en onze innovatieve skipiste in Roeselare leer je de basis en verdiep je je kennis. Hierdoor ontwikkel je jouw talenten en kom je op een volgend niveau. Indoor skilessen zijn ideaal om meer bij te leren!

Wil jij een les volgen op jouw niveau?

Afspraak inplannen

Ontwikkel je talent tijdens onze indoor skilessen

Wanneer je skilessen volgt op onze indoor skipiste, word je begeleid door ervaren en gepassioneerde instructeurs. Dankzij onze skirollerbaan, die op dezelfde manier als een loopband werkt, leg je veel kilometers af maar blijf je steeds dicht bij de begeleider. Zo kan de begeleider je snel corrigeren en technieken uitleggen tijdens jouw traject. Indoor skilessen hebben bovendien ook het voordeel dat je op vakantie geen tijd moet verliezen met het leren van de basistechnieken, maar dat je meteen op de latten kan springen. Bovendien hoef je nog geen rekening te houden met gure weersomstandigheden en kan je je focussen op het bijleren. Kortom, indoor ski is de ideale plaats om naar het volgende niveau te evolueren.

Boek vandaag nog je lessen

Door de grote populariteit van onze indoor skilessen is het aangeraden op tijd je lessen te boeken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en beslis welk lespakket perfect is voor jou. Vervolgens boek je de lessen handig online. Ben je reeds een ervaren skiër en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker onze vacatures voor een skileraar en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

© Montblanc 2023 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.