Indoor snowboarden

Lessen op jouw niveau
Indoor skiën en snowboarden
Persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar de ideale plek om indoor te leren snowboarden? Dan is Mont Blanc uit Roeselare jouw antwoord. Wij geven al sinds 1995 ski- en snowboardlessen in het hartje van West-Vlaanderen. Onze indoor skischool is de meest veilige plek om de beginselen en nieuwe technieken onder de knie te krijgen.

Wil jij een les volgen op jouw niveau?

Afspraak inplannen

Leer indoor snowboarden

Onze indoor skipiste maakt gebruik van een skirollerbaan waardoor je veel kilometers kan afdalen zonder elke keer een lift te moeten nemen. Op die manier spendeer je de hele tijd al snowboardend en leer je op een veilige manier erg veel bij in een korte tijd. Dat is toch een ideale manier om te leren snowboarden? Indoor snowboarden bij Mont Blanc betekent lessen in een kleine groepen, maar je kan ook een privéles boeken wanneer je de volledige aandacht van onze instructeur wil. Indoor snowboarden betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over barre weersomstandigheden.

Leer snowboarden bij ons

Om op veilige manier te genieten van sportieve activiteiten, kan je lessen volgen bij onze ervaren instructeurs. Indoor snowboarden is de ideale manier om je klaar te stomen voor jouw volgende skisportvakantie. Bij vragen contacteert u ons via +32 51 24 55 63. Om lessen te boeken, gebruik je ons boekingsformulier. Wij kijken alvast uit om jou te leren snowboarden!

© Montblanc 2023 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.