Vacatures skileraar

Lessen op jouw niveau
Indoor skiën en snowboarden
Persoonlijke begeleiding

Dankzij onze stijgende populariteit staan er bij Mont Blanc in Roeselare steeds vacatures open voor een skileraar. Lijkt het jou wel iets om je eigen passie voor sneeuwsport door te geven aan nieuwe leerlingen van alle leeftijden? Bij Mont Blanc wordt jij als skileraar gezocht en ontvangen met open armen!

Wil jij een les volgen op jouw niveau?

Afspraak inplannen

Skileraar gezocht: open vacatures voor skileraar

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en houdt van skiën, bekijk dan zeker onze vacature voor skischoolmedewerker. Om de grote vraag naar skilessen te kunnen onderhouden, wordt er bij ons een skileraar gezocht. Je bent sociaal en kan het niveau van nieuwe leerlingen goed inschatten. Wij passen onze lessen namelijk aan naargelang het niveau van de cursisten. Daarnaast verzorgen wij ook privélessen snowboarden. Wanneer je reageert op onze vacatures voor een skileraar, word jij de persoon die nieuwe leerlingen het antwoord biedt op de vraag Hoe leer ik skiën Daarom zijn wij op zoek naar iemand die klaarstaat om leerlingen technieken bij te brengen en problemen te corrigeren. Indoor skiën is overigens een ideale manier om te leren en jij staat als skileraar klaar om jouw passie voor sneeuwsport over te brengen.

Solliciteer vandaag nog

Ben jij geïnteresseerd in onze vacatures voor skileraar? Voel jij je geroepen om de skileraar waar wij naar hebben gezocht te worden? Neem dan zeker een kijkje naar onze vacatures! Onze indoor skipiste is een warme omgeving vol enthousiastelingen waarin je van jouw hobby jouw job kan maken. Wij hopen snel kennis te mogen maken met jou! 

© Montblanc 2023 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.