Indoor skipiste

Lessen op jouw niveau
Indoor skiën en snowboarden
Persoonlijke begeleiding

Mont Blanc uit Roeselare is al sinds 1995 de meest drukbezochte indoor skipiste in West-Vlaanderen. Als steeds moderniserende indoor skipiste, gebruiken wij altijd de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn in België en ver daarbuiten. Daarbovenop krijgen onze instructeurs jaarlijks bijscholingen zodat zij nieuwe en terugkerende cursisten altijd de beste technieken bijleren.

Wil jij een les volgen op jouw niveau?

Afspraak inplannen

Leer skiën en snowboarden op onze indoor skipiste

Omdat veel mensen graag gaan skiën en zo veel mogelijk tijd op de latten willen doorbrengen, kan je bij ons indoor skilessen volgen om voorbereid op reis te gaan. Op die manier hoef je op je bestemming geen tijd te verliezen aan lessen en kan je meteen de pistes vol verse sneeuw gaan verkennen. Indoor skiën is de ideale manier om nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Bij ons leer je skiën op een skipiste met skirollerbaan. Dit wil zeggen dat je op een soort loopband constant afdaalt en dat de lesgever dichtbij blijft om je technieken te corrigeren.

Skiën en snowboarden op elk niveau

Wij passen de lessen aan jouw niveau en tempo aan zodat we je samen naar een nieuw niveau kunnen tillen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding voor skiërs en snowboarders op elk niveau is onze indoor skipiste is een erg populaire bestemming voor sportieve activiteiten in België. Wij organiseren op onze indoor skipiste bovendien ook gezinslessen en lessen specifiek voor kinderen onder de zeven jaar. Heb jij al veel ervaring en wil je je passie voor sneeuwsport doorgeven aan de volgende generatie? Bekijk dan zeker onze vacatures voor skileraar en wie weet word jij binnenkort onze collega!

Ontdek de nieuwste technieken

Dankzij onze ervaren lesgevers, leer jij op onze indoor skipiste alles wat je nodig hebt om te genieten van je wintersportvakantie. Onze skischool geeft ski- en snowboardlessen zodat jij samen met je vrienden of gezin zorgeloos kan vertrekken. Doordat wij drukbezocht zijn, raden we aan om je lessen goed op voorhand online te boeken zodat je zeker bent van een plekje. Wij hopen jou snel op de latten te zien!

© Montblanc 2023 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.