Ski- en Snowboardschool Mont-Blanc

Ontspannen, individueel en op hoog niveau les krijgen? Op korte tijd veel bijleren en beter worden? Dan is skiën en -snowboarden met ons zeker de ideale voorbereiding voor U. Door de intensiteit en de individuele begeleiding bent U verzekerd van het snelste en veiligste resultaat . Een gepast terrein, methodische hulpmiddelen, professionele begeleiding en onze passie zorgen voor een ongekende progressie . 

Techniek is prioritair!


De bewegingen kunnen langzaam en degelijk aangeleerd worden. Als lesgever kunnen wij de bewegingen veel fijner opvolgen en sneller bijsturen waar nodig is. Je plan leren trekken is bij ons geen optie maar een gedegen techniek onder de knie krijgen...dat is onze doelstelling.

25 jaar ervaring!


Ik ben reeds 25 jaar, beroepsmatig, als lesgever- instructeur op de indoorbaan en op de sneeuw werkzaam. Ik ben tevens gediplomeerd aan de Oostenrijkse skischool (Landes leraar), PMTS Certified instructor (USA)en Benelux sneeuwsportleraar! 

 

 

Individueel les!


Er wordt les gegeven aan 4 personen per uur. Iedere deelnemer krijgt les volgens eigen kunnen en niveau. De les en de uitleg is niet gemeenschappelijk maar steeds persoonlijk gericht. Een Coach les, een volledig uur alleen, kan in de voormiddag gevolgd worden.

 

" Welkom bij indoor ski Mont Blanc "

[ site by Plenso ]


Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.